Bloemen & Planten
  Overzicht
Decoratie
Doe het zelf
Bestellingen
Contact
overzichtBloemen Pari heeft, naast een ruime keuze snijbloemen, ook een ruim assortiment aan groene en bloeiende planten voor binnen en buiten.

Natuurlijk kan geen enkele plant zonder potgrond en dus heeft Bloemen Pari ook potgrond van uitstekende kwaliteit en dit tegen een zeer gunstige prijs.


Een boeketje?
Of liever eens een bloemstukje?

Bloemstukken met verse snijbloemen staan steeds voor u klaar.

Heb je een speciale wens voor een bepaalde gelegenheid, bestel dan minstens 1 dag van tevooren.

Kijk ook even in onze winkel voor een ruime keuze aan originele plantenschalen en spreek ons gerust over je specifieke wensen.


Een mooie feesttafel kan niet zonder een aangepast bloemstukje. Bestel bij ons de tafelversiering voor je huwelijk, het communiefeest van je zoontje of de openingsreceptie van je bedrijf.

Bloemstukken moeten wel minstens een dag op voorhand besteld worden.


Dagelijks verwerkt Bloemen Pari verse snijbloemen tot prachtige boeketten.

Je kunt in de winkel kiezen uit onze creaties, maar we maken ook met plezier een samengesteld boeket precies zoals jij het wil.

Je kunt ook zelf de bloemen uitkiezen in ons bloemenparadijs en van die bloemen maken wij dan je eigen schitterende boeket.

Bij die onvergetelijke dag hoort een uniek boeket.

Bloemen Pari maakt voor jou het bruidsboeket dat perfect aansluit bij jouw keuze, jouw stijl en natuurlijk bij die prachtige jurk.

Afscheid nemen... een belangrijk moment dat ieder anders beleeft.

Leg je gevoel ook in de keuze van het grafstuk.

Bloemen Pari werkt op basis van jouw keuze en jouw wensen, met de bloemen dit jij hebt gekozen en in de kleur en de stijl die jij wil.

Aan een grafstuk kan je steeds een gepersonaliseerd lintje hangen met daarop je naam of een persoonlijke boodschap.