Bloemen & Planten
Decoratie
Doe het zelf
Bestellingen
  Bloemen aan huis
Contact
bloemen aan huis


Een bloemstuk of boeket bestellen?
Voor de correcte levering en geen misverstanden te krijgen vragen we u wel indien mogelijk min. één dag vooraf te bestelen. Ben je te laat, bel ons dan snel, en we zien wat we voor u nog kunnen doen.
Een bloemstukje voor oma?
Je kan dit natuurlijk bij ons in de winkel doen, maar dat hoeft niet. Als het voor jou makkelijker is, kan je je bestelling ook telefonisch, per fax of via mail doorgeven. Voor Bloemen Pari maakt dit geen verschil. Geef je bestelling wel tijdig door.
Een bloemstuk of boeket?
Een boeketje voor secretaressendag? Geen probleem! Bloemen Pari levert bloemen en planten zowel aan huis, als aan bedrijven en restaurants. Geef ons een seintje en wij leggen je graag uit hoeveel het kost om een boeket thuis te bezorgen en tot waar juist.
Bestel nu!
Een boeketje voor je secretaresse, een bloemstukje voor die collega, een attentie voor die speciale gelegenheid of een prachtige plant voor de opening, wat je maar wil wij zorgen er voor.
Geleverd aan huis, restaurant of bedrijf? Geef ons een seintje en wij leggen je graag uit tot waar en hoeveel het kost om je bestelling te leveren.
Wil je een bestelling plaatsen?
Klik dan hier!
Privacy statement
Stel je je vragen over welke gegevens wij van onze klanten bijhouden en wat we daarmee doen? Lees dan eens onze privacy statement.